Dronken bestuurder zonder rijbewijs rijdt auto in sloot

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – Gisteravond vond er een eenzijdig ongeval plaats op de Groeneweg in Vlissingen. De bestuurder van het voertuig bleek onder invloed van alcohol te zijn.

De melding kwam binnen omstreeks 20.20 uur. Een voorbijganger zag een auto in de sloot liggen en belde de hulpdiensten. Bij aankomst bleek de bestuurder van de auto, een 47-jarige Middelburger, niet gewond te zijn, maar wel bleek hij teveel te hebben gedronken. Een ademanalyse wees uit dat hij ruim vier keer teveel alcohol had gedronken om nog te mogen rijden. De man blies 1005 ug/l.

- Advertentie -

Eigenlijk zou het rijbewijs van de man moeten worden ingevorderd, maar dat was al eerder gebeurd. Hij was niet in het bezit van een geldig rijbewijs. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt. Zijn auto is door een takelbedrijf uit de sloot gehaald.

- Advertentie -
Vorig artikelMan (33) aangehouden voor wapenbezit en bedreiging
Volgend artikelScooterrijdster gewond na aanrijding op Jaagpad
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.