Dronken bestuurder zonder rijbewijs rijdt auto in sloot

Archief-foto © 112Vlissingen-Souburg.nl

VLISSINGEN – Gisteravond vond er een eenzijdig ongeval plaats op de Groeneweg in Vlissingen. De bestuurder van het voertuig bleek onder invloed van alcohol te zijn.

De melding kwam binnen omstreeks 20.20 uur. Een voorbijganger zag een auto in de sloot liggen en belde de hulpdiensten. Bij aankomst bleek de bestuurder van de auto, een 47-jarige Middelburger, niet gewond te zijn, maar wel bleek hij teveel te hebben gedronken. Een ademanalyse wees uit dat hij ruim vier keer teveel alcohol had gedronken om nog te mogen rijden. De man blies 1005 ug/l.

Eigenlijk zou het rijbewijs van de man moeten worden ingevorderd, maar dat was al eerder gebeurd. Hij was niet in het bezit van een geldig rijbewijs. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt. Zijn auto is door een takelbedrijf uit de sloot gehaald.

Vorig artikelMan (33) aangehouden voor wapenbezit en bedreiging
Volgend artikelScooterrijdster gewond na aanrijding op Jaagpad
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier