Scooterrijdster gewond na aanrijding op Jaagpad

© Foto: Jesse Hartman / 112Vlissingen-Souburg.nl

VLISSINGEN – Vanochtend is bij een aanrijding op het Jaagpad een scooterrijdster gewond geraakt. De oorzaak van het ongeval is niet bekend.

Vanochtend omstreeks 07.10 uur zijn politie en ambulance met spoed uitgereden voor een ongeval met letsel op het Jaagpad in Vlissingen nabij de Keersluisbrug. Het betrof een aanrijding tussen een scooter en een fietser.

Door de aanrijding raakte de scooterrijdster gewond, zij is per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. De fietser raakte door de val lichtgewond. Over de oorzaak van het ongeval is niets bekend. De fietser kon zijn weg vervolgen. De moeder van de scooterrijdster bracht de scooter naar huis.

Vorig artikelDronken bestuurder zonder rijbewijs rijdt auto in sloot
Volgend artikelGewonde door steekpartij Bloemenlaan, verdachte nog spoorloos
Ik schrijf nog niet zo heel lang nieuwsartikelen voor 112Vlissingen-Souburg.nl. Vanuit mijn achtergrond bij de jeugdbrandweer ben ik in de wereld van de hulpverlening terechtgekomen. Ik ben geïnteresseerd in journalistiek, daarom de keuze gemaakt om te gaan schrijven voor 112Vlissingen-Souburg.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier