Gewonde door steekpartij Bloemenlaan, verdachte nog spoorloos

© Foto: Pixabay (archief)

VLISSINGEN – Een 40-jarige Vlissinger is gisteravond gewond geraakt tijdens een steekincident. De man zou door een plaatsgenoot zijn mishandeld.

De politie kreeg rond 21.15 uur een melding dat er een man zou zijn neergestoken in een kamerverhuurpand aan de Bloemenlaan. Meerdere eenheden van de politie werden samen met een ambulanceteam opgeroepen. Ook de traumahelikopter uit Rotterdam werd gealarmeerd. Deze werd echter boven Vlaardingen weer afgemeld.

Agenten troffen in een van de kamers het gewonde slachtoffer aan. Hij is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis gebracht om behandeld te worden aan zijn verwondingen.

Meerdere politiehonden en zelfs een ondersteuningsgroep (OG) van de politie werden ingezet omdat de verdachte mogelijk nog in het pand was. Nadat de ondersteuningsgroep een deur forceerde, bleek dat de verdachte niet meer in het pand aanwezig was. In de omgeving is nog enige tijd gezocht naar de man, dit leverde uiteindelijk niets op. Zijn identiteit is wel bekend bij de politie.

De zaak wordt verder onderzocht door de recherche.

Update 16.30 uur:

Volgens de politie heeft de verdachte zich inmiddels gemeld.

Vorig artikelScooterrijdster gewond na aanrijding op Jaagpad
Volgend artikelPolitie vindt illegale rookwaar in woning Oost-Souburg
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier