Drugs en wapens in Vlissingse woning, bewoner gearresteerd

© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
- ADVERTENTE -

OOST-SOUBURG – In een woning aan de Kromwegesingel heeft de politie gistermiddag een bewoner aangehouden. In de woning werden drug, geld en wapens gevonden.

De politie kreeg de laatste tijd diverse meldingen van overlast bij de woning. Zo kwamen er regelmatig onbekende mensen naar het huis. Er ontstond een vermoeden dat in de woning drugs verkocht werd. De politie startte een onderzoek op. Het vermoeden van drugsverkoop vanuit de woning werd sterker toen gistermiddag twee bezoekers werden gecontroleerd. Ze bleken drugs bij zich te hebben.

- ADVERTENTIE -

Hierop werd een onderzoek in de woning ingesteld. Agenten vonden zeker 1,3 kilogram hennep, een flinke hoeveelheid contant geld, twee katapulten en twee ontstekers voor explosieven. Verder waren er twee kleine hennepkwekerijen in de woning ingericht. De bewoner werd aangehouden. Hij is naar een cellencomplex gebracht en wordt vandaag verhoord.

Naast de in beslagname van de drugs, het geld en de wapens onderzoekt de politie de mogelijkheid om onrechtmatig verkregen inkomsten van deze bewoner af te pakken. Zo is zijn auto in beslag genomen en wordt zijn uitkering onderzocht. Ook ontvangt de gemeente Vlissingen een rapport van de politie met als doel om het pand te sluiten.

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier