Jongen (20) aangehouden na vondst illegaal vuurwerk in auto

© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant

VLISSINGEN – Een 20-jarige man uit Vlissingen is gister aan het einde van de middag aangehouden nadat in zijn auto een grote partij illegaal vuurwerk werd gevonden.

Bij een controle van een voertuig en inzittende op de Boulevard Evertsen troffen agenten rond 17.00 uur een doos met 126 cobra’s aan. Vanwege de grote hoeveelheid illegaal vuurwerk is de jongeman aangehouden en is ook zijn huis doorzocht. Hier werd ook nog een cobra  gevonden.

De verdachte is verhoord. De politie doet verder onderzoek.

Vorig artikelIllegaal vuurwerk in beslag genomen na overlastmeldingen Oost-Souburg
Volgend artikelDrugs en wapens in Vlissingse woning, bewoner gearresteerd
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier