Scooterdieven bedreigen getuigen met pistool

Archief-foto © Pixabay

Dit artikel is alleen voor abonnees

Abonneer je om deze inhoud te ontgrendelen. Voer uw e-mailadres in om het artikel te kunnen lezen.
Uw e-mailadres is 100% veilig voor spam!

VLISSINGEN – Bij een woning aan de Nieuwstraat is maandagmorgen vroeg een scooter gestolen. De daders werden betrapt en bedreigden twee voorbijgangers met een pistool.

Maandagmiddag rond 13.00 uur ontdekte de bewoonster dat haar scooter was ontvreemd. Bij navraag in de omgeving bleek dat deze maandagochtend vroeg door twee mannen was gestolen. De daders werden door twee voorbijgangers betrapt, waarna zij de getuigen met een pistool bedreigden. De ongewenste toeschouwers moesten vertrekken. Hierna is de scooter weggenomen. De vrouw deed aangifte bij de politie.

De politie is op zoek naar mensen die meer over dit incident weten. Hebt u meer informatie? Bel dan met de politie: 0900-8844. Belt u liever anoniem, dan kan dat via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000). Vermeld voor een snelle informatieverwerking het dossiernummer: 2022003277.

Vorig artikelBrand in huisje in duinen bij Zwanenburg
Volgend artikel100 kilo drugs onder schip in haven Vlissingen-Oost
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier