Scooterdieven bedreigen getuigen met pistool

- Advertentie -

VLISSINGEN – Bij een woning aan de Nieuwstraat is maandagmorgen vroeg een scooter gestolen. De daders werden betrapt en bedreigden twee voorbijgangers met een pistool.

Maandagmiddag rond 13.00 uur ontdekte de bewoonster dat haar scooter was ontvreemd. Bij navraag in de omgeving bleek dat deze maandagochtend vroeg door twee mannen was gestolen. De daders werden door twee voorbijgangers betrapt, waarna zij de getuigen met een pistool bedreigden. De ongewenste toeschouwers moesten vertrekken. Hierna is de scooter weggenomen. De vrouw deed aangifte bij de politie.

- Advertentie -

De politie is op zoek naar mensen die meer over dit incident weten. Hebt u meer informatie? Bel dan met de politie: 0900-8844. Belt u liever anoniem, dan kan dat via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000). Vermeld voor een snelle informatieverwerking het dossiernummer: 2022003277.

- Advertentie -
Vorig artikelBrand in huisje in duinen bij Zwanenburg
Volgend artikel100 kilo drugs onder schip in haven Vlissingen-Oost
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.