100 kilo drugs onder schip in haven Vlissingen-Oost

© Foto: Douane Nederland

VLISSINGEN-OOST – Duikers van de Douane hebben vanavond 100 kilo cocaïne onder een schip vandaan gehaald in de haven van Vlissingen-Oost. De drugs werden vanmiddag al aangetroffen tijdens een duikinspectie.

Volgens de politie op Twitter is de 100 kilo cocaïne in beslag genomen en vernietigd. Het schip, dat onder Liberiaanse vlag vaart, ligt in de Scaldiahaven in Vlissingen-Oost.

Vorig artikelScooterdieven bedreigen getuigen met pistool
Volgend artikelGeen gewonden bij botsing Sloeweg
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier