Geen gewonden bij botsing Sloeweg

© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant

VLISSINGEN – Vanmorgen vond er een botsing plaats op de Sloeweg. Er raakte niemand gewond, wel raakte meerdere voertuigen beschadigd.

Rond 10.00 uur vond de botsing plaats op de kruising van de Sloeweg (N288) en de Weyevlietweg. Meerdere voertuigen kwamen met elkaar in botsing. Er werd een ambulance ter plekke gestuurd maar niemand raakte gewond.

“Ondanks dat de weg recentelijk flink aangepakt is door de wegbeheerder, blijft het een splitsing waar uiteraard goed uitgekeken moet worden. Geen voorrang verlenen kan veel schade opleveren of nog erger”, zo schrijft de politie op Twitter.

Vorig artikel100 kilo drugs onder schip in haven Vlissingen-Oost
Volgend artikelSmokkelvesten met cocaïne gevonden in Vlissingse haven
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier