Drie auto’s beschadigd door brand, politie vermoed opzet

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

OOST-SOUBURG – Vannacht zijn er drie auto’s beschadigd geraakt door vermoedelijk brandstichting. Vanmorgen heeft de politie een plaat delict (PD) gemaakt om onderzoek te kunnen doen.

Gisteravond om 23.30 uur werd de brandweer uit Oost-Souburg met spoed opgeroepen voor een voertuigbrand aan de Wilgenstraat in Oost-Souburg. Ter plekke bleken drie auto’s in brand te staan.

- Advertentie -

Direct is de politie gestart met een onderzoek omdat er een vermoeden bestaat dat het hier om brandstichting gaat. Ook werd de omgeving afgezet om eventuele sporen veilig te stellen. Volgens een woordvoerder is dit gedaan omdat het niet duidelijk was of de drie auto’s echt zijn aangestoken of dat de andere auto’s zijn gaan branden door overslag van het vuur.

Volgens de zegsman is er een buurtonderzoek opgestart en wil de politie graag camerabeelden hebben. Mensen die beelden hebben of meer weten kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844.

- Advertentie -
Vorig artikelPolitie ontdekt werkende hennepkwekerij met 222 planten
Volgend artikelMan (34) aangehouden na beledigen handhavers gemeente
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.