Man (34) aangehouden na beledigen handhavers gemeente

Foto: © 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – In de Bouwen Ewoutstraat in Vlissingen werd zaterdagmiddag een handhaver van de gemeente Vlissingen bedreigd en beledigd door een 34-jarige inwoner van Vlissingen. Deze laatste is aangehouden door de politie.

De handhaver schreef een bekeuring uit voor een personenauto die op het trottoir geparkeerd stond. Toen hij daarmee bezig was kwam de eigenaar van de auto naar buiten gerend. Hij schold de handhaver van de gemeente de huid vol en weigerde zijn auto te verzetten. De man ging zo tekeer dat de handhaver zich bedreigd voelde en via het operationeel centrum politieagenten ter assistentie ter plaatse vroeg.

- Advertentie -

Agenten kwamen naar de Bouwen Ewoutstraat en hielden de man aan. Hij is overgebracht naar een politiecellencomplex en ingesloten. De verdachte mag een verklaring afleggen. De handhaver deed aangifte van bedreiging.

- Advertentie -
Vorig artikelDrie auto’s beschadigd door brand, politie vermoed opzet
Volgend artikelMogelijke dader mishandeling Scheldeplein aangehouden
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.