Vijf aanhoudingen bij drugsactie Vlissingen-Oost, politie lost schot

© Foto: Pixabay (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN-OOST – Bij een bedrijf aan de Denemarkenweg zijn vannacht vijf mannen gearresteerd bij een bedrijfsinbraak. Vermoedelijk waren ze op zoek naar cocaïne. Bij de arrestatie loste de politie een waarschuwingsschot.

Rond 03.20 uur kreeg de politiemeldkamer een melding van een bedrijfsinbraak. Het alarm was namelijk afgegaan. Diverse eenheden van politie en douane gingen ter plaatse. Agenten ontdekten braakschade. Tijdens de zoektocht probeerden enkele mannen te vluchten. Bij de zoekactie werden ook een politiehelikopter en een politiehond ingezet. Een van de agenten loste een waarschuwingsschot.

- Advertentie -

Op het terrein en in de omgeving werden in totaal vijf mannen gearresteerd. Het vijftal is voor verder onderzoek naar een politiecellencomplex gebracht. Het gaat om mannen in de leeftijd van 23 tot en met 39 jaar, afkomstig uit Amsterdam, ’s Gravenhage, Oosterhout, Weesp en Zwolle.

In de loods van het bedrijf stonden een reeks tassen, gevuld met wit poeder, vermoedelijk cocaïne. Deze goederen zijn in beslag genomen en worden later onderzocht.

- Advertentie -
Vorig artikelVier mannen opgepakt voor opzetten smokkellijn cocaïne in haven Vlissingen
Volgend artikelScooterrijder gewond na aanrijding met auto
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.