Woning Blikkenburg gesloten na vondst hennepkwekerij

© Foto: Pixabay (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – Vandaag heeft burgemeester Van den Tillaar, op advies van de politie, een woning aan Blikkenburg in Vlissingen voor drie maanden gesloten nadat er een hennepkwekerij is aangetroffen.

Eind februari 2022 vond een opsporingsonderzoek plaats in de woning aan Blikkenburg. De politie heeft een in werking zijnde hennepkwekerij ontmanteld. Daarmee is door de politie een misdrijf op heterdaad ontdekt.

- Advertentie -

Het besluit van de burgemeester is genomen op grond van artikel 13b van de Opiumwet. De maatregel moet bijdragen aan de vermindering van de drugscriminaliteit en daarmee aan de vergroting van de veiligheid en leefbaarheid in de samenleving.

- Advertentie -
Vorig artikelArrestatie na mishandeling in centrum Vlissingen
Volgend artikelPersoon ernstig gewond na steekpartij bij Jumbo supermarkt
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.