Persoon ernstig gewond na steekpartij bij Jumbo supermarkt

De ingang van het magazijn waar het slachtoffer werd aangetroffen. © Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

VLISSINGEN – Vanmiddag is een persoon ernstig gewond geraakt bij een steekincident nabij een supermarkt in de Vlissingse wijk Paauwenburg. Meerdere hulpdiensten waaronder een traumahelikopter werden opgeroepen.

Om iets voor 16.00 uur kwam er bij de hulpdiensten een melding binnen van een steekpartij aan de Van Hogendorpweg in Vlissingen. Bij de ingang van het magazijn van de Jumbo supermarkt werd een persoon aangetroffen met een bebloed hoofd.

- Advertentie -

Twee ambulances en een traumahelikopter uit Amsterdam werden samen met verschillende eenheden van de politie opgeroepen. Omstreeks 16.15 uur werd het slachtoffer, gewikkeld in een doek, met spoed per ambulance afgevoerd. Rond 16.40 uur landde de traumahelikopter bij het ADRZ in Goes vanwege dit incident.

Agenten zijn de naastgelegen drankwinkel binnengegaan om verklaringen op te nemen. Ook vloog er een politiehelikopter boven Middelburg en Vlissingen vanwege dit incident om te zoeken naar de daders, zo laat een woordvoerder van de politie weten.

Verdachten aangehouden

De politie heeft laten weten dat er een verdachte in een auto op het parkeerterrein van het winkelcentrum in Papegaaienburg is aangehouden. Hierbij is een waarschuwingsschot gelost. Omstreeks 17.10 uur meldde de politie dat een tweede verdachte zich heeft aangegeven op het politiebureau. Ook hij is aangehouden.

- Advertentie -
Vorig artikelWoning Blikkenburg gesloten na vondst hennepkwekerij
Volgend artikelDrie verdachten aangehouden voor steekincident bij Jumbo supermarkt
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.