Drie verdachten aangehouden voor steekincident bij Jumbo supermarkt

Het slachtoffer werd aangetroffen bij de ingang van het magazijn van de Jumbo. © Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

VLISSINGEN – Een 23-jarige man uit Vlissingen is gistermiddag gewond geraakt nadat hij is gestoken. Er zijn drie personen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het geweldsincident. Slachtoffer en verdachten zijn bekenden van elkaar.

Omstreeks 15.55 uur krijgt de politie meerdere meldingen van een incident in een supermarkt aan de Van Hogendorpweg. Getuigen melden dat er een slachtoffer gewond is en dat er mogelijk een wapen gezien is. Meerdere politie-eenheden rukken uit. Ze treffen ter plekke het gewonde slachtoffer aan. Hij is met spoed overgebracht naar een ziekenhuis. Een opgeroepen traumahelikopter uit Amsterdam landde bij het ziekenhuis in Goes vanwege dit incident.

- Advertentie -

In de omgeving is met ondersteuning van een politiehelikopter gezocht naar de verdachten. Op de parkeerplaats nabij het winkelcentrum in Papegaaienburg hebben agenten met een 52-jarige man uit Vlissingen aangehouden. Een agent heeft hierbij een waarschuwingsschot gelost. De auto van de verdachte is getakeld voor verder onderzoek. Een 38-jarige Vlissinger meldde zich korte tijd later bij een politiebureau, hij is eveneens aangehouden. Vannacht is ook een 16-jarige jongen uit Vlissingen aangehouden voor betrokkenheid bij dit incident. De drie verdachten zitten vast voor verhoor. De politie doet verder onderzoek naar het geweldsincident.

Zie ook:
Persoon ernstig gewond na steekpartij bij Jumbo supermarkt (30-04-2022)

- Advertentie -
Vorig artikelPersoon ernstig gewond na steekpartij bij Jumbo supermarkt
Volgend artikelPolitie zoekt daders van gewelddadige beroving in het Vlissingse Westerzicht
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.