Fietsaccu veroorzaakt brand in Vlissingse vuilniswagen

© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
- Advertentie -

VLISSINGEN – Gisterochtend was er brand ontstaan in een vuilniswagen van de gemeente. De brand werd veroorzaakt voor een accu van een elektrische fiets.

Omstreeks 09.00 uur brak de brand uit in de vuilniswagen. De wagen reed toen in de omgeving van de Vincent van Goghlaan/Irislaan.

- Advertentie -

Toen de brandweer aankwam, kwam er al rook uit de vuilniswagen. Op een nabijgelegen grasveldje is een deel van de vuilnis gelost. Vervolgens spoorde de brandweer met een warmtecamera de bron van de brand op. Uiteindelijk bleek een fietsaccu, die in een ondergrondse container was gegooid, de oorzaak van de brand. Door de pers in de vuilniswagen raakte de accu beschadigd en vloog deze vervolgens in brand.

- Advertentie -
Vorig artikelWoning Oost-Souburg 3 maanden dicht na vondst hennepkwekerij
Volgend artikelMan beroofd van telefoon, politie arresteert twee jongens
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.