Man beroofd van telefoon, politie arresteert twee jongens

© Foto Pixabay (archief)

VLISSINGEN – Een man uit de gemeente Goes had gisteravond een afspraak. Hij verwachtte één persoon, maar werd in Vlissingen opgewacht door twee mannen en beroofd van zijn telefoon.

Deze twee beroofden de man van zijn telefoon en gingen er vandoor. Ze bedreigden hem en probeerden de man te chanteren. Op een afgesproken tijd en plaats moest de man een flink geldbedrag afleveren. Het slachtoffer besloot dit niet af te wachten en ging meteen naar het politiebureau om aangifte te doen van de beroving.

Door de politie werd een plan van aanpak gemaakt zodat de verdachten aangehouden konden worden. Dat plan lukte, want op de afgesproken tijd en plaats konden twee verdachten worden aangehouden.

Zij zijn overgebracht naar een politiecellencomplex en daar ingesloten. De twee (16 en 18 jaar en afkomstig uit Middelburg) worden vandaag gehoord door rechercheurs. Bij de verdachten werd de telefoon van het slachtoffer aangetroffen.

Vorig artikelFietsaccu veroorzaakt brand in Vlissingse vuilniswagen
Volgend artikelDader(s) dodelijk schietincident Adriaen van de Vennestraat nog altijd spoorloos
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier