Woning Oost-Souburg 3 maanden dicht na vondst hennepkwekerij

Archief-foto © 112Vlissingen-Souburg.nl

VLISSINGEN – Vandaag heeft burgemeester van Vlissingen, op advies van de politie, een woning aan de Kromwegesingel in Oost-Souburg voor drie maanden gesloten nadat er softdrugs (waaronder een hennepkwekerij/stekkerij) is aangetroffen.

Medio december 2021 vond een opsporingsonderzoek plaats in de woning aan de Kromwegesingel in Oost-Souburg. De politie heeft softdrugs, waaronder een hennepkwekerij/stekkerij, aangetroffen. Daarmee is door de politie een misdrijf op heterdaad ontdekt.

Het besluit van de burgemeester is genomen op grond van artikel 13b van de Opiumwet. De maatregel moet bijdragen aan de vermindering van de drugscriminaliteit en daarmee aan de vergroting van de veiligheid en leefbaarheid in de samenleving.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier