Man (46) bewusteloos geslagen na ruzie in Vlissingen

Archief-foto © 112Vlissingen-Souburg.nl

VLISSINGEN – Een 20-jarige man is vandaag aangehouden voor een mishandeling van een 46-jarige man afgelopen vrijdag. De politie doet verder onderzoek en is nog op zoek naar twee getuigen van het incident.

Het slachtoffer kreeg vrijdagavond rond 20.30 uur op de Van Dishoeckstraat ruzie en is daarna door vier personen in elkaar geslagen. Hij raakte bewusteloos. De vier mannen zijn er op twee scooters vandoor gegaan. Omstanders hebben hulp geboden. Het slachtoffer is door ambulancemedewerkers onderzocht en hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Agenten hebben getuigenverklaringen opgenomen en bekijken camerabeelden. Het rechercheteam is nog op zoek naar twee getuigen met een fiets die het incident zouden hebben gezien. Zij kunnen zich melden via 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Update maandag 31 mei 2022, 10.50 uur:

Vanmorgen is in verband met deze zaak nog een verdachte aangehouden die verdacht wordt van betrokkenheid bij deze mishandeling. Het gaat om een 19-jarige man uit Oost-Souburg. Hij is ingesloten in het cellencomplex in Middelburg. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier