Scooterrijder gewond na ongeval op kruising Paul Krugerstraat

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

VLISSINGEN – Een scooterrijder is vanavond gewond geraakt na een ongeval. Dit gebeurde op de kruising van de Paul Krugerstraat en de Van Dishoeckstraat.

Even voor 20.00 uur vond het voorval plaats. Brandweer, ambulance en enkele eenheden van politie werden voor deze melding opgeroepen. Ter plekke troffen zij de gewonde bestuurder aan. Een getuige verklaarde tegen de politie dat het slachtoffer met het hoofd op het wegdek terecht was gekomen. Vermoedelijk dat er daarom ook bloed op het wegdek zichtbaar was. Overigens heeft de brandweer dit later met water weggespoeld.

- Advertentie -

Enkele lieden van de brandweer ontfermden zich over het slachtoffer tot de ambulance arriveerde. Andere regelden het verkeer. De politie heeft verklaringen opgenomen van enkele getuigen. Wat de oorzaak van het ongeval was, is niet bekend.

- Advertentie -
Vorig artikelVlissinger (21) zwaait met mes en geeft agent kopstoot
Volgend artikelGewonde en arrestaties bij steekincident Beatrixlaan Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.

1 REACTIE

  1. Noodlottig ongeval, waarschijnlijk heeft de auto bestuurder de scooter niet gezien.

    Vandaar ook Helmplicht binnenkort voor snor scooters die trouwens niet allemaal 25 a 30 Km per uur rijden is mij opgevallen, en U ook.

    Dit besluit van 1 Juli 2022 was al uitgesteld omdat de levering van de vele helmen niet kon worden gegarandeerd.

    Het kabinet werkt nu aan nieuwe regels voor snorfietsers. De verwachting is dat op zijn vroegst 1 januari 2023 alle snorfietsers een goedgekeurde bromfietshelm moeten dragen. Hierover neemt de Tweede Kamer nog een besluit.

Reacties zijn gesloten.