Gewonde en arrestaties bij steekincident Beatrixlaan Vlissingen

De politie overlegt op de Beatrixlaan na het steekincident. © Foto: Cornelis van der Jagt / 112Vlissingen-Souburg.nl

VLISSINGEN – In de Beatrixlaan is vanavond een man gewond geraakt. Volgens de politie gaat het om een steekincident. In totaal zijn er drie personen aangehouden.

Het incident gebeurde rond 19.15 uur op de Beatrixlaan nabij de Jozef Israëlslaan in Vlissingen. Het slachtoffer was aanspreekbaar maar is vrij snel met spoed per ambulance afgevoerd. Kort na de melding hield de politie één verdachte aan. Volgens getuigen zouden er in totaal drie aanhoudingen zijn gedaan, later bevestigde de politie dit. Een van de verdachten is een bezorger van DHL.

Update 20.15 uur:

De politie deed onderzoek in een Peugeot 307 die bij de plaats delict geparkeerd stond. De bestelbus van de DHL-bezorger is ook onderzocht. Kuzee heeft beide voertuigen weggesleept omdat deze in beslag zijn genomen voor onderzoek. Andere DHL-bezorgers wilden de lading overnemen, dit mocht niet van de politie vanwege het lopende onderzoek.

De recherche heeft enkele getuigen gehoord waaronder een meisje van ongeveer 10 jaar. Zij zou ooggetuige zijn geweest van het incident. Om 20.30 uur werd de plaats delict opgeheven en werd het afzetlint weggehaald.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier