Slachtoffer steekincident Beatrixlaan is 23-jarige Middelburger

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – Het slachtoffer van het steekincident op de Beatrixlaan gisteravond is een 23-jarige man uit Middelburg. Dat heeft de politie vanmorgen bekend gemaakt.

Het incident gebeurde rond 19.15 uur op de Beatrixlaan. Volgens getuigen was er een vechtpartij die vervolgens in de Jozef Isrëalslaan verder is gegaan. Het slachtoffer is daarbij mogelijk gestoken.

- Advertentie -

Hij is naar een ziekenhuis overgebracht. Drie verdachten zijn aangehouden, het gaat om een 51-jairge man uit Vlissingen, een 22-jarige man uit Vlissingen en een 23-jarige man uit Middelburg.

Het is nog onduidelijk wat er zich nu precies heeft afgespeeld. De politie doet onderzoek naar het incident en vraagt getuigen die iets gezien hebben of camerabeelden hebben zich te melden.

Zie ook:
Gewonde en arrestaties bij steekincident Beatrixlaan Vlissingen (09-06-2022)

- Advertentie -
Vorig artikelGewonde en arrestaties bij steekincident Beatrixlaan Vlissingen
Volgend artikelMan aangehouden na mishandelen eigen minderjarige zoon
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.