Man (26) onder invloed tegen auto gebotst

© Foto: Pixabay (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – Een 26-jarige inwoner van Vlissingen is gistermiddag aangehouden. Hij reed rond 14.15 uur in de Van de Spiegelstraat vermoedelijk onder invloed van drugs met zijn auto tegen een geparkeerd staande auto.

De politie kwam zaterdagmiddag 25 juni naar een melding in de Van de Spiegelstraat. Daar bleek een man met zijn auto tegen een geparkeerde auto te zijn gereden. De man, een 26-jarige inwoner van Vlissingen, bleek niet onder invloed van alcohol te zijn. Wel was zijn speekseltest, waarmee de politie test of iemand drugs en/of medicijnen heeft gebruikt, positief.

- Advertentie -

De man is aangehouden op verdenking van rijden onder invloed van drugs en/of medicijnen en is meegenomen naar het politiebureau. Daar heeft hij meegewerkt aan een bloedproef, zodat kan worden vastgesteld of hij onder invloed was en wat hij heeft gebruikt.

De man is verhoord en heeft een verklaring afgelegd. Daarna mocht hij naar huis. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

- Advertentie -
Vorig artikelBrand in MRI-apparatuur ADRZ Vlissingen
Volgend artikelBrandje in Sint Jacobskerk Vlissingen snel geblust
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.