Brand in MRI-apparatuur ADRZ Vlissingen

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112Vlissingen-Souburg.nl

VLISSINGEN – De brandweer is aan het einde van de middag opgeroepen voor brand in het ADRZ-ziekenhuis in Vlissingen. Volgens de politie betrof het brand in de MRI-apparatuur van het ziekenhuis.

Om iets over 16.30 uur werd de beroepsbrandweer uit Middelburg opgeroepen voor een binnenbrand in het ADRZ-ziekenhuis aan de Koudekerkseweg in Vlissingen. De brand woedde volgens de melding in het gedeelte waar ook de huisartsenpost (HAP) gevestigd is. Alle aanwezigen konden het pand op tijd verlaten.

Vanaf de buitenzijde was de rook, die uit het dak kwam, goed te zien. Volgens de politie woedde de brand in de MRI-apparatuur van het ziekenhuis. De MRI is volgens het ADRZ voorlopig niet te gebruiken. Patiënten voor morgen zijn al afgebeld. De overige geplande zorg kan wel gewoon doorgaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier