Brand in MRI-apparatuur ADRZ Vlissingen

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

VLISSINGEN – De brandweer is aan het einde van de middag opgeroepen voor brand in het ADRZ-ziekenhuis in Vlissingen. Volgens de politie betrof het brand in de MRI-apparatuur van het ziekenhuis.

Om iets over 16.30 uur werd de beroepsbrandweer uit Middelburg opgeroepen voor een binnenbrand in het ADRZ-ziekenhuis aan de Koudekerkseweg in Vlissingen. De brand woedde volgens de melding in het gedeelte waar ook de huisartsenpost (HAP) gevestigd is. Alle aanwezigen konden het pand op tijd verlaten.

- Advertentie -

Vanaf de buitenzijde was de rook, die uit het dak kwam, goed te zien. Volgens de politie woedde de brand in de MRI-apparatuur van het ziekenhuis. De MRI is volgens het ADRZ voorlopig niet te gebruiken. Patiënten voor morgen zijn al afgebeld. De overige geplande zorg kan wel gewoon doorgaan.

- Advertentie -
Vorig artikelBrand in woning Gerrit Rietveldstraat
Volgend artikelMan (26) onder invloed tegen auto gebotst
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.