Meeuw vast tussen zonnepanelen, brandweer komt in actie

De meeuw die vast was oen te zitten tussen het zonnepaneel. © Foto: Stichting Dierenwelzijn Walcheren
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – De brandweer is zondagavond uitgerukt voor een meeuw die vast was komen te zitten tussen zonnepanelen. Het diertje had door het incident wel verwondingen aan een pootje opgelopen.

Om 19.15 uur werd de hoogwerker van brandweer Vlissingen opgeroepen voor een dier in de problemen op de Verdilaan in Vlissingen. Eenmaal aangekomen bleek het te gaan om een meeuw die vast was komen te zitten tussen een zonnepaneel. Omdat de vogel zich niet zelfstandig kon bevrijden, was de hulp van de brandweer en dierenambulance nodig.

- ADVERTENTIE -

Met de hoogwerker lukte het de brandweerlieden om bij de meeuw te komen. Na enkele pogingen is het gelukt om de vogel los te maken. Volgens de dierenambulance liep het beest wel verwondingen op aan zijn pootje, daarom werd het dier naar de vogelopvang in Middelburg gebracht.

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier