Gewonde bij steekincident Vincent van Goghlaan

© Foto: Jesse Hartman / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

VLISSINGEN – Aan het einde van de middag is er bij een steekpartij in Vlissingen iemand gewond geraakt. Voor zover bekend is er (nog) niemand aangehouden.

Bij de politie kwam rond 17.40 uur de melding binnen van een steekpartij op de Vincent van Goghlaan. Meerdere politie-eenheden en een ambulanceteam werden met spoed ter plekke gestuurd.

- Advertentie -

Eenmaal aangekomen namen de agenten een behoorlijk bloedspoor waar vanaf de Vincent van Goghlaan richting de kruising met de Irislaan. De politie zette de straat direct af voor onderzoek. Het ambulancepersoneel heeft zich over het slachtoffer ontfermd en deze later meegenomen naar het ziekenhuis.

De politie onderzoekt nog wat er precies is gebeurd. Voor zover bekend is er nog niemand aangehouden.

- Advertentie -
Vorig artikelMeeuw vast tussen zonnepanelen, brandweer komt in actie
Volgend artikelOnderzoek mogelijke steekpartij Vincent van Goghlaan afgerond
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.