Flexteam haalt verdachte uit woning na steekincident

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112Vlissingen-Souburg.nl
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Een arrestatie-eenheid van de politie heeft vanavond rond kwart voor tien een man aangehouden in een woning aan de Verkuijl Quakkelaarstraat.

De man zou omstreeks 18.00 uur betrokken zijn geweest bij een burenruzie die ontaardde in een vechtpartij en daarbij iemand gestoken hebben. Het slachtoffer raakte lichtgewond en meldde zich bij de politie.

- ADVERTENTIE -

Kort na 20.00 uur verschenen twee agenten bij een huis aan de Verkuijl Quakkelaarstraat. Aan de bewoner die opendeed, vertelden ze naar wie ze op zoek waren, waarbij ze naam en signalementen noemden. Het zou gaan om een man die een kamer huurde in een ander pand aan dezelfde straat. Ze kregen een of meerdere sleutels en zeiden dat er een speciaal team zou komen om de gezochte persoon mee te nemen.

De agenten zaten vervolgens geruime tijd in hun dienstauto op de Hobeinstraat.

Rond 21.35 uur kwam het zogenoemde Flexteam in burgerwagens over de Paul Krugerstraat naar de Hobeinstraat. Daarvandaan ging het te voet naar het pand aan de Verkuijl Quakkelaarstraat waar de verdachte zich bevond. De aanhouding verliep rustig en duurde minder dan tien minuten.

- ADVERTENTIE -