Dader steekincident Verkuijl Quakkelaarstraat is 41-jarige man

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

VLISSINGEN – De verdachte die gisteren door het flexteam is aangehouden voor een steekincident in een woning een de Verkuijl Quakkelaarstraat is een 41-jarige man. Dat heeft de politie zojuist bekend gemaakt.

Het slachtoffer, een 41-jarige Vlissinger, meldde zich rond 18.15 uur bij het politiebureau. Hij bleek gewond te zijn en wilde aangifte van mishandeling doen. Bij de mishandeling zou een mes zijn gebruikt. Een arts kwam naar het bureau en agenten namen aangifte op. Er werd door de politie direct een onderzoek ingesteld en rond 21.45 uur werd de 41-jarige huisgenoot in de woning aangehouden.

- Advertentie -

Vanwege de mogelijke gevaarsetting gebeurde dat door agenten van het flexteam, zij zijn gespecialiseerd in het doen van risicovolle aanhoudingen. De verdachte is ingesloten voor verder onderzoek.

Zie ook:
Flexteam haalt verdachte uit woning na steekincident (22-07-2022)

- Advertentie -
Vorig artikelFlexteam haalt verdachte uit woning na steekincident
Volgend artikelBrandweer blust brand onder motorkap van personenauto
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.