Vrouw gewond bij verkeersongeval op Paul Krugerstraat

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112Vlissingen-Souburg.nl
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Een autobestuurster is vandaag tegen de avond gewond geraakt bij een botsing op de kruising van de Scheldestraat en de Paul Krugerstraat.

Naar het zich ter plekke liet aanzien, wilde de bestuurster vanuit de Scheldestraat rechtsaf de Paul Krugerstraat op, en werd ze van links aangereden door iemand die uit de richting van het Stadhuisplein kwam. De verkeerslichten functioneerden normaal.

- ADVERTENTIE -

De bestuurster kon na enige tijd met ondersteuning de ambulance bereiken en werd naar het ziekenhuis overgebracht. Een inzittende van het andere voertuig had eveneens klachten. Zij werd door het ambulance-personeel onderzocht en kon verder. Zonder auto, want bergingsbedrijf Kuzee heeft beide wagens afgesleept.

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier