Bewoner van zorginstelling aangehouden voor brandstichting

De forensische opsporing (FO) deed vanmiddag onderzoek. © Foto: Marijn van de Gruiter / 112Vlissingen-Souburg.nl
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – De politie heeft vanmorgen een bewoner van een zorginstelling aangehouden op verdenking van brandstichting. Dat heeft de politie vanmiddag bekendgemaakt.

Vanmorgen omstreeks 11.40 uur werd de beroepsbrandweer uit Middelburg met een ladderwagen en een tankautospuit opgeroepen voor een brand in het zorgcomplex van ‘s-Heeren Loo aan het Stadhuisplein in Vlissingen. Brandweerpersoneel had het vuur snel onder controle, de ladderwagen hoefde dan ook niet te worden ingezet. Nadat het pand geventileerd was, kon de brandweer terugkeren naar de post.

- ADVERTENTIE -

De Forensische Opsporing heeft vanmiddag in het pand onderzoek verricht omdat een bewoner van het complex, een 57-jarige man, brand zou hebben gesticht. Volgens een politiewoordvoerster zou de man spullen in brand hebben gestoken. De man kon kort na de brand door de politie worden gearresteerd.

Rond 15.00 uur vanmiddag werd het onderzoek ter plekke afgerond. Een schadeherstelbedrijf was intussen al begonnen met het herstellen van de schade.

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier