Badhuisstraat enige tijd gedeeltelijk dicht na verkeersongeval

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

VLISSINGEN – Lichte schade en geen letsel vanavond bij een botsing in de Badhuisstraat, toch moest een rijbaan langdurig afgesloten worden tussen de watertoren en het Stadhuisplein.

Rond half negen botste een Lexus op zijn voorganger bij de watertoren. Beide voertuigen reden in de richting van het Stadhuisplein. Politie en Marechaussee kwamen op het ongeval af en besloten de partijen te scheiden voor het afwikkelen van de formaliteiten, onbekend is waarom: de ene partij, meerdere personen, zat op het trottoir aan de kant van de watertoren, de tegenpartij bevond zich bij de ingang van hotel Elisabeth aan de Singel.

- Advertentie -

Voor zover bekend raakte niemand gewond. Niettemin was de Badhuisstraat geruime tijd afgesloten tussen het kruispunt met de Spuikomweg/Koudekerkseweg en het Stadhuisplein. De formaliteiten duurden lang en vermoedelijk moest de Lexus (schade voorzijde) geborgen worden. Nadere details zijn niet bekendgemaakt.

- Advertentie -
Vorig artikelAutobestuurder kotst zichzelf onder, wordt aangehouden in Oost-Souburg
Volgend artikelMan (18) bijt agente in hand in Vlissingen
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).