Autobestuurder kotst zichzelf onder, wordt aangehouden in Oost-Souburg

© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
- Advertentie -

OOST-SOUBURG – De politie heeft vandaag een man aangehouden die onder invloed van Burgh-Haamstede naar Vlissingen onderweg was, behoorlijk slingerde en daarbij over zijn nek ging.

Volgens de Middelburgse wijkagenten vond de staandehouding plaats in Oost-Souburg. De bestuurder had onderweg zodanig geslingerd dat er meerdere 112-meldingen waren gekomen. Toen agenten de man staande hielden, zagen ze dat hij braaksel op zijn kleding had.

- Advertentie -

Een wijkagent bracht de autorijder naar bureau Middelburg in een politiebus. “Dankzij de warmte een pittig luchtje ondanks het glazen schot dat tussen ons zat”, schrijft de wijkagent op Instagram. Hij plaatst ook de bovenstaande foto.

De bestuurder blies 475 UGL.

- Advertentie -
Vorig artikelBrandweer haalt scooter uit Kanaal door Walcheren onder Sloebrug
Volgend artikelBadhuisstraat enige tijd gedeeltelijk dicht na verkeersongeval
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).