Man (22) aangehouden na schieten met gel blaster op voorbijganger

De gel blaster die de politie in beslag heeft genomen. © Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
- Advertentie -

OOST-SOUBURG – De politie arresteerde vannacht in Oost-Souburg een 22-jarige man omdat hij met een gel blaster op een voorbijganger schoot.

zondagochtend 28 augustus rond 02u00 in de Platanenstraat een verdachte (22) uit Ritthem, omdat hij met een gel blaster op een voorbijganger schoot.

- Advertentie -

De 22-jarige verdachte uit Ritthem schoot vannacht rond 01.30 uur vanuit een woning aan de Kanaalstraat met een zogeheten gel blaster op een passerende fietster. Zij werd in haar gezicht geraakt en raakte licht gewond.

Agenten konden de verdachte dankzij aanwijzingen in de Platanenstraat aanhouden voor mishandeling. Het balletjespistool is in beslag genomen en wordt vernietigd. Tegen de verdachte wordt proces-verbaal opgemaakt.

- Advertentie -
Vorig artikelMan (18) bijt agente in hand in Vlissingen
Volgend artikelPinpas dieven slaan toe bij bejaarde vrouw
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.