Pinpas dieven slaan toe bij bejaarde vrouw

© Foto: Pixabay (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – Twee nog onbekende personen zijn gistermiddag met een smoes de woning van een bejaarde vrouw binnengedrongen. De indringers namen de pinpas van de bewoonster mee. Hiermee is op enkele locaties geld opgenomen.

Een zorgmedewerker sloeg gistermiddag alarm. Zij was op bezoek bij een cliënte en ontdekte dat een kistje was opengebroken. Daaruit was de bankpas gestolen. De bewoonster kon door haar medische gesteldheid niet goed vertellen wat er gebeurd was. Maar uit haar verhaal werd wel duidelijk dat er één of twee personen inde woning waren geweest, één van hen een vrouw had donkerblond haar in een staart. De politie heeft een aangifte opgenomen en stelt een nader onderzoek in. De pas van de vrouw is inmiddels geblokkeerd.

- Advertentie -

De politie is op zoek naar mensen die gistermiddag in de omgeving van de Jozef Israelslaan in Vlissingen de verdachte(n) mogelijk gezien hebben. De politie is te bereiken via 0900-8844. Ook anoniem kunt u bellen naar 0800-7000.

- Advertentie -
Vorig artikelMan (22) aangehouden na schieten met gel blaster op voorbijganger
Volgend artikelMan (75) aangehouden voor zwaaien met mes in Souburg
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.