Zwaargewonde op Bellamypark door steekpartij tijdens Kickoff Festival

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

VLISSINGEN – Tijdens het studenten Kickoff Festival vanavond raakte een persoon zwaargewond bij een steekpartij. De hulpdiensten waaronder een traumahelikopter zijn opgeroepen.

Vanavond rond 22.45 uur vond op het Bellamypark nabij de kruising met de Nieuwendijk een steekincident plaats. Tijdens dit voorval was op het Bellamypark het ‘Kickoff Festival’ gaande. Met dat evenement trappen University College Roosevelt, de HZ en mbo-school Scalda het studiejaar af.

- Advertentie -

Direct werden meerdere eenheden van de politie en ambulances opgeroepen. Volgens omstanders werd het slachtoffer geruime tijd gereanimeerd. Uiteindelijk werd er ook een traumahelikopter uit Rotterdam opgeroepen. Deze landde rond 23.20 uur op de Glooiing nabij de Coosje Buskenstraat. Het festival werd rond 23.00 uur gestopt, dit was 15 minuten na de eerste melding.

Rond 23.50 uur steeg de traumahelikopter weer op. De omgeving is afgesloten, de politie zal nog geruime tijd bezig zijn met onderzoek. Of er iemand is aangehouden blijft vooralsnog onduidelijk.

- Advertentie -
Vorig artikelPolitie haalt winkeldief uit supermarkt aan Spuikomweg
Volgend artikelSlachtoffer steekpartij overleden, verdachte aangehouden
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.