Slachtoffer steekpartij overleden, verdachte aangehouden

De politie was massaal aanwezig en zette de omgeving af. © Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

VLISSINGEN – Het slachtoffer van de steekpartij vanavond op het Bellamypark tijdens een studentenfestival is, ondanks de inzet van de hulpdiensten overleden. De politie heeft voor dit incident inmiddels iemand aangehouden.

Rond 22.40 uur vond er op de hoek Bellamypark en de Nieuwendijk in Vlissingen tijdens het ‘Kickoff Festival’ een steekpartij plaats. Met dat evenement trappen University College Roosevelt, de HZ en mbo-school Scalda het studiejaar af. Meerdere hulpdiensten waaronder een traumahelikopter uit Rotterdam kwamen ter plaatse. Deze landde op de Glooiing ter hoogte van de Coosje Buskenstraat.

- Advertentie -

Het slachtoffer, volgens de politie een jongeman, werd ter plekke langdurig gereanimeerd. Ondanks de inzet van de hulpdiensten overleed het slachtoffer rond 23.30 uur aan zijn verwoningen.

Inmiddels is de recherche ter plaatse om onderzoek te doen naar de steekpartij met dodelijke afloop. Rond 23.20 uur werd in Middelburg een mogelijke verdachte aangehouden voor de steekpartij. Dit liet een woordvoerder van de politie weten.

Zie ook:
Zwaargewonde op Bellamypark door steekpartij tijdens Kickoff Festival (08-09-2022)

- Advertentie -
Vorig artikelZwaargewonde op Bellamypark door steekpartij tijdens Kickoff Festival
Volgend artikelSlachtoffer dodelijke steekpartij 20 jaar, verdachte 16
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.