Auto van Vlissingse handhaving uitgebrand

Een medewerker van de gemeentereiniging maakte vanmorgen het parkeervak schoon. © Foto: Marijn van de Gruiter / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

VLISSINGEN – Gisteravond is een voertuig van de handhaving van de gemeente Vlissingen uitgebrand. Over de oorzaak is niets bekend.

Om iets voor 00.00 uur gisteravond werd de brand ontdekt. Direct werd 112 gebeld en stuurde de meldkamer een tankautospuit van de Vlissingse brandweer ter plaatse.

- Advertentie -

Toen de brandweer ter plaatse kwam, bleek een personenauto volledig in brand te staan in een parkeervak aan de Dokter Friesenstraat precies naast het Vlissingse stadhuis.

Een woordvoerster van de politie laat desgevraagd weten dat het om een voertuig van de gemeente gaat. Op Facebook schrijft iemand dat het om een voertuig van de handhaving van de gemeente Vlissingen gaat.

Over de oorzaak van de brand kon de politie vanmiddag nog niets zeggen. Wel laat de zegsvrouw weten dat de gemeente gisteravond direct op de hoogte is gebracht van de brand.

- Advertentie -
Vorig artikelBrandweer blust brand in tuinhuis in Dishoek
Volgend artikelGewonde bij steekpartij Winkelmanstraat Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.