Gewonde bij steekpartij Winkelmanstraat Vlissingen

© Foto: Jesse Hartman / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

VLISSINGEN – Een persoon raakte vanavond gewond bij een steekpartij. De politie arresteerde ter plekke een verdachte.

Om iets over 18.00 uur kwam er bij de meldkamer een melding binnen van een steekpartij op de Winkelmanstraat in Vlissingen. Direct werden meerdere politie-eenheden, ambulances en een traumahelikopter uit Rotterdam opgeroepen.

- Advertentie -

Het slachtoffer, volgens omstanders een vrouw, werd met spoed per ambulance naar Heinkenszand gebracht. Hier landde om 18.40 uur de traumahelikopter voor een rendez-vous met de ambulancedienst.

Een woordvoerder van de politie heeft inmiddels bevestigd dat er ter plekke een verdachte is aangehouden. Het slachtoffer en de verdachte zouden bekenden van elkaar zijn. Wat er precies is gebeurd, wordt nog onderzocht door de recherche. In de woning doet de forensische opsporing op dit moment onderzoek.

- Advertentie -
Vorig artikelAuto van Vlissingse handhaving uitgebrand
Volgend artikelAanleiding steekpartij Winkelmanstraat conflict in relationele sfeer
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Als snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws in de gemeente Vlissingen.