Gestolen bedrijfsauto snel opgespoord dankzij snelle actie politie

© Foto: Pixabay (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – Vanmorgen werd er in het centrum van Vlissingen een bedrijfsauto gestolen. Dankzij snelle actie van de politie werd het voertuig gespot op de A58 nabij de afslag Goes-Zuid. De verdachte werd aangehouden.

De chauffeur van een bedrijfsauto parkeerde zijn voertuig vanmorgen aan de Hellebardierstraat in Vlissingen. Hij ging een paar minuutjes naar binnen bij het bedrijf waar hij werkzaam is en liet de sleutels van de bestelbus in het contact zitten. Toen hij een ogenblik later de auto wilde meenemen was deze nergens meer te bekennen.

- Advertentie -

De gedupeerde werknemer belde meteen de politie om de bijzonderheden van de auto door te geven. De meldkamer gaf het kenteken van de bedrijfsauto door aan alle beschikbare politiemensen en verschillende agenten namen een post in langs de snelweg. Agenten die bij de afslag Goes-Zuid stonden hadden beet.

Zij zagen de auto langsrijden om ongeveer 08.15 uur. Ze zetten de achtervolging in en gaven de bestuurder een stopteken. Die voldeed hieraan en zette de auto aan de kant van de weg. De man, een 45-jarige inwoner van Dordrecht, is aangehouden en overgebracht naar een politiecellencomplex. Daar wordt vandaag een verklaring van hem opgenomen.

De auto is door de politie in beslag genomen en wordt teruggegeven aan het bedrijf dat eigenaar is. Het bedrijf deed aangifte.

- Advertentie -
Vorig artikelRuzie tussen buren mondt uit in steekpartij
Volgend artikelScooterrijder gewond na valpartij in Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.