Ruzie tussen buren mondt uit in steekpartij

Archief-foto © Pixabay
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Een 21-jarige man uit Vlissingen is gisteravond gewond geraakt na een ruzie in de Acacialaan. Daarbij zou hij gestoken zijn.

Rond 23.40 uur kreeg de politie een melding van een ruzie waarbij gevochten zou zijn. Bij het pand aangekomen troffen ze een gewonde man aan, de 21-jarige Vlissinger, hij zou gestoken zijn. Hij zou op zijn beurt de 54-jarige verdachte hebben mishandeld. Aanleiding zou geluidsoverlast zijn geweest waarbij de 54-jarige verdachte verhaal ging halen bij zijn buren.

- ADVERTENTIE -

De jonge Vlissinger leek onder invloed van drank en drugs, maar weigerde mee te werken aan een drugs- en alcoholtest Allebei de mannen zijn overgebracht naar het politiebureau, ze waren beide lichtgewond. Naar de zaak wordt verder onderzoek gedaan.

- ADVERTENTIE -