Ruzie tussen buren mondt uit in steekpartij

© Foto: Pixabay (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – Een 21-jarige man uit Vlissingen is gisteravond gewond geraakt na een ruzie in de Acacialaan. Daarbij zou hij gestoken zijn.

Rond 23.40 uur kreeg de politie een melding van een ruzie waarbij gevochten zou zijn. Bij het pand aangekomen troffen ze een gewonde man aan, de 21-jarige Vlissinger, hij zou gestoken zijn. Hij zou op zijn beurt de 54-jarige verdachte hebben mishandeld. Aanleiding zou geluidsoverlast zijn geweest waarbij de 54-jarige verdachte verhaal ging halen bij zijn buren.

- Advertentie -

De jonge Vlissinger leek onder invloed van drank en drugs, maar weigerde mee te werken aan een drugs- en alcoholtest Allebei de mannen zijn overgebracht naar het politiebureau, ze waren beide lichtgewond. Naar de zaak wordt verder onderzoek gedaan.

- Advertentie -
Vorig artikelWasdroger oorzaak van brand in café Bellamypark
Volgend artikelGestolen bedrijfsauto snel opgespoord dankzij snelle actie politie
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.