Gewonden bij ongevallen Vlissingen

Bij het ongeval op de Callandstraat liep de bestuurster een hoofdwond op. © Foto: Cornelis van der Jagt / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

VLISSINGEN – Vanmiddag vonden er in Vlissingen twee ongevallen plaats op de openbare weg. Hierbij vielen meerdere gewonden.

Een paar minuten voor 15.00 uur gebeurde er op de President Rooseveltlaan in Vlissingen, ter hoogte van het Shell-tankstation, een ongeval tussen twee fietsers. Een toevallig passerende officier van dienst van de brandweer verleende eerste hulp. Beide slachtoffers zijn weggebracht met verschillende ambulances. Hun rijwielen zijn door de politie meegenomen.

- Advertentie -

Ongeveer een uur later, omstreeks 16.05 uur, vond er opnieuw een ongeval plaats. Dit keer botste een auto tegen een schutting aan de achterzijde van een woning nabij het Lelypad. Dit pad ligt gelegen tussen de Calandstraat en de Salvador Dalistraat in Vlissingen.

De bestuurster van de auto, een vrouw, liep door de klap een hoofdwond op. Voor haar werd met spoed een ambulance opgeroepen. De bijrijder, mogelijk de man van de vrouw, bleef ongedeerd. Agenten namen bij de bestuurster een blaastest af, deze bleek in orde. Vervoer naar het ziekenhuis bleek voor de bestuurster niet noodzakelijk.

Door de klap liep de auto een lekke band op en hing het portier uit de wagen. De politie assisteerde bij het herstellen van de beschadigde schutting.

- Advertentie -
Vorig artikel254 kilo cocaïne ontdekt in haven Vlissingen-Oost
Volgend artikelMan (24) klemgereden in Vlissingen na achtervolging van 20km
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.