Fietser klapt op voorruit van personenauto en raakt lichtgewond

De voorruit van de auto liep door de klap schade op. © Foto: Cornelis van der Jagt / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

VLISSINGEN – Een fietser is vanmiddag lichtgewond geraakt bij een botsing met een personenauto. Dit gebeurde in het centrum van Vlissingen.

Vanmiddag omstreeks 16.20 uur vond er op de Aagje Dekenstraat in Vlissingen een ongeval plaats tussen een fietser en een personenauto. De fietser belandde daarbij op de voorruit van de auto en raakte lichtgewond.

- Advertentie -

Een Rapid Responder van de ambulancedienst verleende, samen met een agente die niet aan het werk was en toevallig passeerde, eerste hulp. Niet alleen de voorruit van de auto maar ook het achterwiel van de fiets liep schade op door de klap.

Agenten hebben foto’s gemaakt van de situatie en hebben geassisteerd bij de afhandeling van de schade. De verwondingen van de fietser, enkele schaafwonden, bleken mee te vallen. Vervoer naar het ziekenhuis was dan ook niet nodig. Agenten hebben de fiets van het slachtoffer thuis gebracht.

- Advertentie -
Vorig artikel635 kilo cocaïne doorgevoerd via Vlissingse haven onderschept in Duitsland
Volgend artikelFietser en auto in botsing op Korenbloemlaan Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.