Fietser en auto in botsing op Korenbloemlaan Vlissingen

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

VLISSINGEN – Een automobilist heeft vanavond een fietser geschept op de Singel. De fietser kwam tegen de voorruit en raakte in zijn val een geparkeerde auto. Zijn letsel viel mee.

Even na 21.30 uur kwam de fietser de Korenbloemlaan uit. Hij wilde de Singel oversteken, verleende geen voorrang aan een van links komende personenwagen en werd geschept. In de voorruit van de personenwagen ontstond een flinke ster. In zijn val beschadigde de fietser ook nog een geparkeerde auto.

- Advertentie -

Een ambulanceteam werd met spoed opgeroepen om eerste hulp te verlenen aan het slachtoffer. Ook enkele politieagenten kwamen assisteren bij het ongeval.

Door de klap verloor de man zijn bril, deze werd door agenten even later aangetroffen en teruggegeven aan het slachtoffer. De hand van de fietser werd door ambulancebroeders verbonden en vervoer naar het ziekenhuis bleek niet nodig. Wel werd de fietser door de medewerkers van de ambulance thuisgebracht.

- Advertentie -
Vorig artikelFietser klapt op voorruit van personenauto en raakt lichtgewond
Volgend artikelPolitie verwijdert vervelende man van station Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.