Scooter en auto in botsing nabij station Vlissingen

© Foto: Jesse Hartman / 112Vlissingen-Souburg.nl
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Een scooterrijder en een automobilist zijn vanmiddag met elkaar in botsing gekomen. Of een van de betrokkenen gewond raakte, is niet bekend.

Om iets voor 16.00 uur vond de aanrijding plaats op de Prins Hendrikweg in Vlissingen bij de uitrit van het terrein van Rijkswaterstaat. De oorzaak van het ongeval is vermoedelijk een voorrangsfout. De automobilist zag de scooter waarschijnlijk over het hoofd.

- ADVERTENTIE -

Zowel de auto, als de scooter liep schade op. Een rapid responder van de ambulancedienst kwam ter plaatse maar hoefde niet te worden ingezet. De scooterrijder is door de ambulancemedewerker naar huis gebracht. Zijn rijwiel werd in de omgeving gestald. Politieagenten hebben van verschillende mensen verklaringen opgenomen.

- ADVERTENTIE -