Scooter en auto in botsing nabij station Vlissingen

© Foto: Jesse Hartman / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

VLISSINGEN – Een scooterrijder en een automobilist zijn vanmiddag met elkaar in botsing gekomen. Of een van de betrokkenen gewond raakte, is niet bekend.

Om iets voor 16.00 uur vond de aanrijding plaats op de Prins Hendrikweg in Vlissingen bij de uitrit van het terrein van Rijkswaterstaat. De oorzaak van het ongeval is vermoedelijk een voorrangsfout. De automobilist zag de scooter waarschijnlijk over het hoofd.

- Advertentie -

Zowel de auto, als de scooter liep schade op. Een rapid responder van de ambulancedienst kwam ter plaatse maar hoefde niet te worden ingezet. De scooterrijder is door de ambulancemedewerker naar huis gebracht. Zijn rijwiel werd in de omgeving gestald. Politieagenten hebben van verschillende mensen verklaringen opgenomen.

- Advertentie -
Vorig artikelSlachtoffer (33) incident Lammensstraat Vlissingen beschoten
Volgend artikelAutomobilist rijdt scooterbestuurder omver op Aagje Dekenstraat
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.