Automobilist rijdt scooterbestuurder omver op Aagje Dekenstraat

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112Vlissingen-Souburg.nl
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Een scooterrijder is vanavond gewond naar het ziekenhuis gebracht nadat hij aangereden werd op de Aagje Dekenstraat.

Tegen half acht werd de man aangereden door een autobestuurder die volgens getuigen vanuit de Badhuisstraat kwam, wilde parkeren om naar de Albert Heijn te gaan en kennelijk de scooterrijder over het hoofd zag. Het ongeval vond plaats ter hoogte van Sofra. Mensen uit de horecazaak zeiden geschrokken te zijn van de klap.

- ADVERTENTIE -

Omstanders, politie-agenten en EHBO’ers snelden meteen toe en zorgden ook voor een paraplu en een reddingsdeken. Het slachtoffer lag op het natte wegdek en kon zich moeilijk bewegen. De man is met behulp van een vacuümmatras per brancard naar de ambulance gebracht en vervolgens naar het ziekenhuis in Goes vervoerd.

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier