Slachtoffer (33) incident Lammensstraat Vlissingen beschoten

© Foto: Pixabay (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – Het slachtoffer dat gisteravond gewond raakte bij een incident op de Lammensstraat in Vlissingen is een 33-jarige man uit die plaats. De man zou eerst met een baksteen op zijn hoofd zijn geslagen en daarna beschoten.

Rond 21.30 uur gisteravond kreeg de politie een melding van een schietpartij op de Lammensstraat. De straat werd door de politie afgezet met linten. Het was voor de politie nog niet direct duidelijk wat er zich daar precies heeft afgespeeld en of er daadwerkelijk was geschoten. Daarom zocht een politiehond naar aanwijzingen of er daadwerkelijk geschoten was. Uit aangetroffen sporen en uit verwondingen die de man had opgelopen, bleek dat dat het geval was.

- Advertentie -

Het slachtoffer, een man van 33 uit Vlissingen, werd door ambulancemedewerkers naar het ziekenhuis gebracht. Hij raakte lichtgewond. Na behandeling mocht de man het ziekenhuis weer verlaten. Hij deed aangifte.

De aanleiding voor het incident is nog niet duidelijk. Mogelijk ligt een eerder conflict aan de basis van dit incident. De politie heeft nog niemand aangehouden als verdachte bij deze zaak. Zaterdagavond deden agenten nog een buurtonderzoek. De resultaten hiervan worden bij het onderzoek gebruikt om deze zaak uiteindelijk op te lossen en de verdachten voor de rechter te brengen.

Zie ook:
Gewonde man op straat in Vlissingen na melding schietpartij (12-11-2022)

- Advertentie -
Vorig artikelGewonde man op straat in Vlissingen na melding schietpartij
Volgend artikelScooter en auto in botsing nabij station Vlissingen
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Als snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws in de gemeente Vlissingen.