Slachtoffer (33) incident Lammensstraat Vlissingen beschoten

Archief-foto © Pixabay
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Het slachtoffer dat gisteravond gewond raakte bij een incident op de Lammensstraat in Vlissingen is een 33-jarige man uit die plaats. De man zou eerst met een baksteen op zijn hoofd zijn geslagen en daarna beschoten.

Rond 21.30 uur gisteravond kreeg de politie een melding van een schietpartij op de Lammensstraat. De straat werd door de politie afgezet met linten. Het was voor de politie nog niet direct duidelijk wat er zich daar precies heeft afgespeeld en of er daadwerkelijk was geschoten. Daarom zocht een politiehond naar aanwijzingen of er daadwerkelijk geschoten was. Uit aangetroffen sporen en uit verwondingen die de man had opgelopen, bleek dat dat het geval was.

- ADVERTENTIE -

Het slachtoffer, een man van 33 uit Vlissingen, werd door ambulancemedewerkers naar het ziekenhuis gebracht. Hij raakte lichtgewond. Na behandeling mocht de man het ziekenhuis weer verlaten. Hij deed aangifte.

De aanleiding voor het incident is nog niet duidelijk. Mogelijk ligt een eerder conflict aan de basis van dit incident. De politie heeft nog niemand aangehouden als verdachte bij deze zaak. Zaterdagavond deden agenten nog een buurtonderzoek. De resultaten hiervan worden bij het onderzoek gebruikt om deze zaak uiteindelijk op te lossen en de verdachten voor de rechter te brengen.

Zie ook:
Gewonde man op straat in Vlissingen na melding schietpartij (12-11-2022)

- ADVERTENTIE -