Politie verricht aanhouding met dwang op Nieuwendijk

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112Vlissingen-Souburg.nl
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Een vrouw is maandagavond aangehouden op de Nieuwendijk, de politie had moeite haar in bedwang te krijgen, over de reden voor de aanhouding is niets bekendgemaakt.

Drie eenheden politie werden opgeroepen naar een horecagelegenheid aan de Nieuwendijk. Binnen waren nauwelijks bezoekers. Agenten praatten er met een vrouw. Collega’s, onder wie een motoragent, wachtten buiten af.

- ADVERTENTIE -

Na geruime tijd kwam de vrouw naar buiten. Ze wilde op haar fiets vertrekken, maar de agenten belemmerden dat en pakten haar fiets. Vervolgens probeerde de vrouw lopend weg te gaan. Op het moment dat ze aan de overkant van de straat, bij een hondentrimzaak, een agente bruuskeerde, besloot de politie haar aan te houden.

Een toegesnelde man, waarschijnlijk een kennis, trachtte de vrouw ervan te overtuigen dat het beter was om mee te werken. Niettemin bleef de aangehouden vrouw zich verzetten. Ook toen ze in het politiebusje zat waarmee ze naar Torentijd werd afgevoerd.

Update dinsdagochtend – Volgens een politiewoordvoerster is de vrouw overgebracht naar Emergis.

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!