Auto’s lopen schade op door botsing Nieuwe Vlissingseweg

© Foto: Jesse Hartman / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

VLISSINGEN – Vanmiddag liepen twee personenauto’s schade op na een ongeval. Dit gebeurde op de Nieuwe Vlissingseweg. Niemand raakte door de botsing gewond.

Rond 15.30 uur vond er op de kruising van de Nieuwe Vlissingseweg en de President Rooseveltlaan in Vlissingen een ongeval plaats waarbij twee auto’s waren betrokken. Meerdere eenheden van politie en een ambulanceteam werden opgeroepen.

- Advertentie -

Ter plekke heeft de ambulancedienst zich ontfermd over de inzittenden van beide auto’s. Na onderzoek bleek niemand gewond te zijn geraakt. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren, is niet bekend. Een bergingsbedrijf heeft de auto’s afgesleept. De politie heeft geassisteerd met het invullen van de schadeformulieren.

- Advertentie -
Vorig artikelPolitie verricht aanhouding met dwang op Nieuwendijk
Volgend artikelVrouw gewond na brand in woning Anjelierenlaan
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.