Auto’s lopen schade op door botsing Nieuwe Vlissingseweg

© Foto: Jesse Hartman / 112Vlissingen-Souburg.nl
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Vanmiddag liepen twee personenauto’s schade op na een ongeval. Dit gebeurde op de Nieuwe Vlissingseweg. Niemand raakte door de botsing gewond.

Rond 15.30 uur vond er op de kruising van de Nieuwe Vlissingseweg en de President Rooseveltlaan in Vlissingen een ongeval plaats waarbij twee auto’s waren betrokken. Meerdere eenheden van politie en een ambulanceteam werden opgeroepen.

- ADVERTENTIE -

Ter plekke heeft de ambulancedienst zich ontfermd over de inzittenden van beide auto’s. Na onderzoek bleek niemand gewond te zijn geraakt. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren, is niet bekend. Een bergingsbedrijf heeft de auto’s afgesleept. De politie heeft geassisteerd met het invullen van de schadeformulieren.

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!