Man (32) neergestoken in woning na conflict

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – Agenten hebben aan de Hogeweg een 30-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. Hij wordt er van verdacht een 32-jarige Vlissinger te hebben neergestoken.

De politie kreeg gisteravond rond 21.00 uur de melding van een verdachte situatie bij een woning. Toen agenten daar aankwamen troffen ze een gewonde man aan. In eerste instantie was het onduidelijk wat er gebeurd was. Na eerste onderzoek leek het erop dat de Vlissinger neergestoken zou zijn.

- Advertentie -

Slachtoffer en verdachte waren mogelijk te gast in een woning aan de Hogeweg. Er zou een conflict zijn ontstaan waarbij de verdachte het slachtoffer gestoken zou hebben.

De verdachte werd buiten de woning aangehouden, hij bleek ook gewond te zijn. Hij is door politieagenten overgebracht naar de huisartsenpost en daar aan zijn verwondingen behandeld. Vervolgens is de man meegenomen naar het politiebureau en ingesloten. Het slachtoffer moest voor behandeling aan zijn verwondingen per ambulance naar het ziekenhuis worden gebracht.

- Advertentie -
Vorig artikelAagje Dekenstraat: Scooter botste van achteren op stilstaande auto
Volgend artikelPolitie verricht aanhouding met dwang op Nieuwendijk
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.