Gewonde persoon van schip gehaald op Westerschelde

De gewonde werd middels aan kraan van boord gehesen. © Foto: KNRM Breskens
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – De KNRM heeft gisterochtend een gewonde persoon van een schip gehaald op de Westerschelde nabij Borssele. Over de ernst van het letsel is niets bekend.

Om iets voor 11.00 uur gisterochtend werd het incident gemeld en werd de Zeemanshoop met bemanning van de KNRM uit Breskens opgeroepen voor een medische evacuatie. Ook werd een vaartuig van Rijkswaterstaat gealarmeerd.

- ADVERTENTIE -

De gewonde persoon werd op een brancard gelegd en middels een kraan veilig aan boord van de KNRM-reddingboot gehesen. Vervolgens is de gewonde met de reddingboot naar de Poseidonsteiger in de Vlissingse Buitenhaven gebracht. Hier stond een ambulanceteam klaar om de persoon naar het ziekenhuis te vervoeren.

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!