Vlissinger (31) gearresteerd vanwege steekincident Bellamypark

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – Vannacht hield de politie een 31-jarige Vlissinger aan. Hij wordt er van verdacht twee andere mannen te hebben verwond tijdens een steekincident in een horecagelegenheid.

De twee slachtoffers, een 28-jarige man uit Oost-Souburg en een 28-jarige man uit Vlissingen, raakten gewond toen ze in een café aan het Bellamypark werden gestoken. Agenten waren zeer snel ter plaatse toen de melding binnen kwam, op dat moment had een beveiliger de verdachte al overmeesterd en naar de grond gewerkt.

- Advertentie -

Een van de slachtoffers was dusdanig gewond dat agenten en een omstander eerste hulp moesten verlenen. Wat de aanleiding van het incident is geweest is nog onduidelijk. De politie nam verklaringen op van meerdere getuigen. De twee slachtoffers zijn gewond overgebracht naar het ziekenhuis. De verdachte rond 02.30 uur aangehouden en vast gezet voor verder onderzoek.

De politie doet onderzoek en vraagt getuigen zich te melden via 0900-8844.

- Advertentie -
Vorig artikelMan (25) aangehouden voor diefstal elektrische fiets
Volgend artikelNollebos afgesloten vanwege vondst lichaam
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.